A SpeakerTeam esculpim viatges i events pensant
en les experiències dels nostres clients.

La nostra àmplia experiència (22 anys dedicats al món del turisme i dels events)
ens donen la oportunitat de conèixer allò més valuós de cada lloc.
Volem compartir tot allò que coneixem adaptant-lo als viatges que creem.

Coneixem els millors secrets de cada lloc. A tots els destins que oferim hi hem estat abans. Els nostres col·laboradors arreu del món han estat escollits després de molts anys viatjant, i ens permeten arrodonir els viatges amb qualitat i eficiència.

Les nostres propostes de viatges están personalitzades minuciosament, pas a pas, detall a detall, per oferir un ventall d'experiències extraordinàries que perdurin en el record. Els nostres guies, els hotels, restaurants i menús, busos i vaixells, itineraris... tot està escollit pensant en la qualitat individual de cada servei i en un conjunt que complementi el viatge.

  • Feature 1
  • Feature 2
  • Feature 3
  • Feature 4

viatges privats

Creem viatges personalitzats per petits grups. En funció dels desitjos i acord a un pressupost, podem oferir-vos diferents destins i maneres de viatjar. Fem a mida itineraris, trobem els hotels acollidors, els restaurants ideals, al gust de les necessitats de cadascú.

proposem viatges

De tant en tant disenyem viatges i els proposem als nostres clients. Son viatges el·laborats per nosaltres en exclusiva: avui en dia ja no es tracta d'anar a qualsevol lloc per la única raó d'anar-hi. Sempre hi ha un perquè en triar un destí i no un altre: una festa tradicional, uns mercats, una primavera especial, allò que complementa les ganes de viatjar fent les experiències úniques i innoblidables.

empreses

Per les empreses, petites mitjanes o grans, construim a mida viatges incentius, o convencions i congresos, per tot arreu. Disposem d'un departament especialitzat en conferenciants i en activitats Team Building per empreses que poden arrodonir qualsevol viatge acomplint els objectius plantejats. A cada necessitat, una sol·lució.

el millor de

Catalunya

Espanya

Europa

..i arreu del món

Esteu preparats per viatjar?